Nytt projekt

Hej från ett soligt Skåne!

Älskar när morgnarna blir ljusare och framför allt soliga. För mig är det den mest optimala inledningen på en dag och kan nästan inte bli på taskigt humör efter det 😉

Började på sonens rum på övervåningen som sett anskrämlig ut sista tiden. Denna vägg ska få min favoritbehandling- tapetsering!

Den bohemeknasiga fåtöljen har fått flytta upp från vardagsrummet där jag aldrig gillade den. Får se hur länge den blir kvar i vår ägo.

Reseminnen från Sri Lanka & USA.

Skrivbordet, stolen och arkivbyrån kom jag över för ett halvår sen då jag köpte en garderob på blocket och säljaren tänkte KASTA dessa skatter! De har tydligen stått på Kungliga Operan i Stockholm för många herrans år sen…

Helt underbara enligt mig!

Egentligen är rummet rätt charmigt som det är men här ska snyggas till ytterligare så att det även kan brukas som gästrum då sonen bara bor här på halvtid.

Fortsättning följer.

Ha en riktigt angenäm dag nu!

Ps. glöm inte att tävla förresten 😉

You may also like

6 kommentarer

 1. Skönt du verkat klarat dig och pigg som en nötkärna! men kan man bli annat, vilken dag, vilken solskenstisdag! I morse var solen som ett brinnande klot, helt sagolikt, fler sådana dagar så har vi fyllt på energin igen.

  Mysigt rum sonen har, älskar skinn på golven och vilken charmig lampa.

  Skön kväll från Österlen/MH

 2. Hej svejs

  Behöver snygga till sonens rum (14 år) här också. Han tycker dock det är mindre viktigt med inredning ;)Förstår mig inte på dessa tonåringar.

  Skicka sol till Småland, här är det dimma!!

  Kramiz

Lämna ett svar