TÄVLING

Redan lunch och jag som fortfarande sitter och sörplar på morgonkaffet…

…förvisso kaffekopp numero cuatro men i alla fall!

Skulle träffat en kund inför en homestyling jag gör men då vinterkräket tittade in igen så är jag hemma med sjuklingen idag. 

Antar att ni blir föga förvånade när jag säger att jag tröttnat på köket och möblemanget. Ska byta ut bordet så fort jag hittar ett lämpligt objekt och ta ner en av brädväggarna.  Tyvärr har man inte den tiden att snajda till sitt eget bo när man är egenföretagande trebarnsmor.

Några fler timmar per dygn och möjligtvis en kloning hade underlättat…

Hur som haver så har jag en TÄVLING igen! Alla som delar min blogg och mailar mig på marica@silverhome.se är med och tävlar. Mer info finns här på Silverhomes Facebooksida!

Nu får ni ha en riktigt bra Måndag. Vi ses igen!

 

You may also like

Lämna ett svar