Sommar sommar sommar

Hej

Sa någon att juni börjat? Ursäkta, var det inte precis nyår liksom dårå? Om jag upplevde att 2018 var ett märkligt år så är detta året än mer besynnerligt.

Jag hänger förstås all min lediga tid på kolonin när jag inte flänger rundor i Malmö. Känner mig sjukt splittrad för tillfället. Hjärtat är delat och räcker tyvärr inte åt alla.

Igår hade jag i alla fall förmånen att få spendera lite tid med ”my first love” som en vän till mig kallar kolonin, ha ha. Hon gör mig aldrig besviken so what can I say.

Den här delen börjar jag bli rätt nöjd med också. Anlade denna parterre i våras och flyttade buxbomen för att bilda en liten häck kring hortensian, astillben och pionerna. I år har mina hortensior hur mycket knoppar som helst. Kommer blomma fantastiskt i sommar tror jag minsann.

Ska bli lovely med semester strax. Behöver lite välbehövlig vila faktiskt efter en hektisk vår.

Förhoppningsvis blir det mer kontinuitet i skrivandet och uppdaterandet här.

Nu ska vi käka sen middag.

Kram på er ♥️

You may also like

2 kommentarer

  1. Underbart du har det, men sommar nja inte idag inte här i alla fall. Det blåser över slätten och ingen värme, känns som en tidig höst, haha. Men sommaren är kanske lite svag bara. Vilken åska vi hade det riktigt skakade i rutorna men jag somnade om igen, inte rädd för den men respekt för den.
    Hoppas på soliga dagar nu, det behöver vi alla.
    Kram/MH

Lämna ett svar