Magkatarr?

Go kväll.

Ligger här med jobbiga magsmärtor. Det enda som hjälper då är att lägga sig raklång…orkar därför inte något längre inlägg idag som jag tänkt. Får återkomma helt enkelt.

Blåsigt & kallt men väldigt vacker dag på Österlen idag. Har dock frusit mycket.

Längtar efter sol & värme. Kan någon ge mig det?

Nä vi ses imorgon mina hjärtan.

Kram

You may also like

4 kommentarer

 1. Jag hade exakt samma problem för några år sedan och det enda som hjälpte var att lägga mig rak lång. Det skedde både en och två gånger att jag fick gå från jobbet på grund av magsmärtorna, och ibland gick jag nästan som en fällkniv till tåget om jag försökte hålla ut för länge.

  Mina problem slutade genast jag började med lågkolhydratkost för 5 år sedan och skippade allt vad spannmål hette. Jag har inte haft en enda attack sedan dess och mina gasiga och svullna mage är ett minne blott. Jag är inte glutenintolerant utan det var något annat i spannmålen som triggade igång attackerna. Jag har läst att ett överintag av fiber kan reta känsliga tarmar, vi har ju trots allt inte fyra magar som kossor:-). Jag fick min första attack som tjugoågring och som med alla andra krämpor så blev det värre med åren:-(

  1. Tack för svaret, intressant.
   Jag äter ju inte gluten sen många år, och inte värst mycket kolhydrater heller i form av pasta, potatis bröd…dock kommer dessa attacker ibland. Nu är det flera år sen faktiskt.
   Tror det hänger ihop med inre stress…grubblar fortfarande över mycket.
   Kram kram

 2. Tvi vale för magkatarr, pressa en halv citron i ett glas vatten och drick varje morron du det är väldigt bra. Har själv problem med det tar ju en del mediciner som tar på magen. Ska så lite till för att rubba balansen, magen tycker jag själv är dryg och ha ont i.
  Krya dig Marica. Ja jag längtar verkligen till våren, men det går fort framåt.
  Kram/MH

Lämna ett svar