Mörk vs blond

God dag Måndag!

Veckan har börjat kyligt, blåsigt men hyfsat soligt. Rätt skön dag att jobba ute i alltså då en arbetar sig varm. Har varit i Simrishamn hela dagen på tre olika trädgårdar som behöver vinterrustas. Tack vare det milda vädret så har säsongen hållit i sig tills nu. Är ju trots allt 20:e November imorgon. Helt sjukt ju.

Jag är brunett igen förresten. Måste bara fråga er, då de som såg min lördagsförvandling enhälligt tyckte att jag passar bäst i mörkt som är min ursprungliga färg.

Vad tycker ni?

För övrigt ska jag strax berätta vad jag gjort åt mina vedervärdiga käkbekymmer jag dragits med det sista året. Det tar vi imorgon.

Nu ska jag mysa med två döttrar. Fin Måndag på er.

Kramen ♥️

You may also like

3 kommentarer

  1. Dina bruna ögon är så vackra och kommer mer fram med ditt mörka hår, dock tycker jag inte det ljusa ser onaturligt ut som det oftast gör.
    Jag är numera naturligt grå, haha, har börjat gilla det passar ju en farmor/mormor.
    Kram till dig/MH

Lämna ett svar