Ljusare tider vankas

Hej mina vänner!

Det känns redan som att mörkret vänt och lämnat oss, inte sant! Må vara placebo men det är gott nog. Det är ju hur det känns som räknas tycker jag.

Jag har dock fortfarande en besvärlig huvudvärk trots koll på vätsketillförsel och massage.

Har kanske varit för lite bubbel på sistone, ha ha. Ikväll har jag kanske dessutom skäl att fira en sak så då kommer det definitivt korkas upp.IMG_3990

IMG_3991

Som jag nämnt innan så blev det en ommöblering här hemma i samband med en grundligare städning som verkligen behövdes. Känns både rent, fräscht och snyggt nu även om det var helt okej innan också.

Exet brukade alltid bli så irriterad när jag ville ändra om hemma. Skönt att kunna bestämma allt sånt själv nu utan att först be om lov…

Eftersom vardagsrummet även hyser en tjugoårings sovplats så är det i vissa vinklar omöjligt att ta fördelaktiga bilder. Även mitt rum är belamrat med en madrass på golvet då Stella ofta vill sova inne hos mig. Alltså inte läge att ta några foton där heller. Mitt bloggliv i ett nötskal ha ha.

Nu ska jag dricka några koppar kaffe och sen ta en välbehövlig dusch.

Sista chansen att tävla  idag mina vänner.

Vinnaren utses ikväll.cropped-bloggsign.png

You may also like

2 kommentarer

  1. Vill önska dig Grattis en dag i efterskott! ❤ Vi hade kombinerat födelsedags- o examenskalas för äldsta dottern här hemma igår kväll. Hon fyllde 22 den 17 och gick ut undersköterskekursen igår.
    Önskar dig och din familj en riktigt God Jul! ?
    Kramar från ett soligt Påskallavik. ❤

Lämna ett svar