Berätta mer-TÄVLING

Då mina vänner är det TÄVLINGSDAX!

Jag har fått glädjen och äran att i samarbete med Vertellis  

tävla ut ett riktigt trevligt sällskapsspel som definitivt kommer få fart på konversationerna vid alla familjesammankomster & kalas.

Spelet som uppfanns i Holland och vars namn Vertellis betyder berätta mer på holländska har blivit en formidabel succé och får familj & vänner att lägga ner mobiltelefonerna, börja umgås och framförallt prata med varandra!IMG_3927IMG_3948IMG_3961Spelet går ut på att varje deltagare svarar på en serie frågor som rör personliga händelser under det senaste året, framtidstankar och där man utifrån svaren går vidare till gruppfrågorna som ställs till alla deltagarna.

Ett ytterst engagerande spel alltså som jag redan älskar!

För att vinna ett exemplar VERTELLIS som kommer göra succé vid alla högtidshelger och andra kommande familjeträffar ska ni svara på ovanstående fråga:

Vilket var ett av dina bästa beslut under 2017?

Tävlingen avgörs Fredagen den 22/12.

cropped-bloggsign.png

You may also like

14 kommentarer

 1. Att gå ner i tid från 100% till 40% och få mer tid med familjen och krama mina barn. Men också få tid att tänka över en förändring jag måste göra för att må bättre. På något sätt har jag hoppat av ekorrhjulet och gjort en förändring fast det varit svårt.

 2. Jag anmälde mig till terapeutiskt skrivande Det gjorde mig så gott att jag beslöt mig för att anmäla mig till en skrivarkurs i sommar, bara för mig själv
  för att orka med livet som anhörig till min sambo, som har diagnosen tidigt Alzheimers.

 3. Mycket trevligt med sällskapsspel, vi som på sommaren efter middag spelar kinaschack mannen och jag, alltid lika underhållande och då är det sommar på Österlen. Några beslut har jag inte, men däremot skulle jag gärna gjort slut med den reumatiska sjukdom som är elak, kan man det tro?haha.
  Livet ska levas i harmoni trots allt och jag brukar leva efter det.
  Kram/MH

 4. Mitt bästa och svåraste beslut var att köpa ett stort hus med min kärlek. Det var många ”tänk om” innan vi flyttat och jag hade riktigt ångest eftersom vår dotter som har diagnoser som inte klarar förändringar. Trots ny skola så har det gått relativt smärtfritt och hon har hittat vänner och det känns som att hon innerst inne är mer harmonisk här ute på landet även om det blir bakslag ibland. Nu känns det så självklart att det är här vi ska/skulle bo. Jag njuter varje dag av vår fina utsikt över sjön och längtar till våren då jag kan plantera päronträd, schersminbuskar, vita syrener, jordgubbar, smultron,hallon… 🙂 Kram

 5. Mitt bästa beslut 2017 var att gå på familjerådgiving med min man i rätt tid – vi har fått tillbaka gnistan och glöden i vårt förhållande igen och jag vet inte om vi hade kommit ur hålet vi stod och stampade i utan rådgivningen.

 6. Att börja ta hand om mig mer, ge kroppen det den behöver för att orka leva i ett högt tempo och ha energi kvar efter en arbetsdag att ge till barnen och mannen. Prioritera träning, bra mat och inte springa på alla bollar samtidigt. En bättre balans gör mig starkare

 7. Att operera min artroshöft. Har varit så rädd för att operera mig och har haft såååå ont under en längre tid. Jag tror det blir riktigt bra när höften
  är helt läkt. Bonus har varit att jag fått vara hemma och umgåtts och fått mycket hjälp av mina fina barn.

 8. Ett av mina bästa beslut var att göra anmälan mot ett ex. även om det varit ett tufft år och många tårar så känns det ändå i efterhand som ett bra beslut och blickar nu framåt mot 2018.

Lämna ett svar