Hej Framtiden!

Idag åkte en pirrig fröken Silverhamn iväg till den första dagen på resten av sitt liv…känns det som.

Om 40 veckor är jag färdig trädgårdsanläggare efter en grundutbildning på anrika Hvilan.

Nej, det blev inte odling som inriktning som jag först tänkt utan anläggning där jag tror att jag får mest nytta av min fysiska och faktiskt estetiska förmåga.

Denna coola skylt körde jag förbi idag och var bara tvungen att fota. Sjukt inspirerande. Någons om besökt denna vintagebutik utanför Åkarp?

Jag är hur som helst löjligt pepp att lära mig allt inom växtkännedom, biologi och anläggning. Något som är av yttersta värde nu när jag har koloni och allt som väntar framöver.

Detta ÄR framtiden!

Vi skulle nog alla behöva lära oss att odla, ta hand om jorden och bruka den på miljövänligaste vis.

Nu ska jag umgås med två döttrar som längtat efter mamma. Imorgon väntar

nya inspirationskickar.

bloggsignatur

You may also like

10 kommentarer

  1. Det är inte mycket som slår vår fina natur, om vi vill anlägga en mysig trädgård eller som hos mig låta en stor äng få växa fritt, valet är mitt!
    Min äng är helt underbar, just nu håller det mesta på att gå i vila, men oj vad jag haft insekter. Bonden har fått ha marken i många år och odlat och besprutat vilket varit en fasa varje gång jag sett det, och tänk nä marken ska tillbaka och endast bara få vara. Det har tagit två år att hämta sig från detta som används på markerna, innan något som helst från naturen velat slå rot där. Nu trivs insekter, maskar och fågellivet är mycket, även jösse hare hälsar på och herr fasan.
    I fjol hade jag massvis med solrsosor för jag matar fåglarna på vintern, i år så tänkte jag inte en enda, men i morse så stod den där majestätisk i sin gula dräkt.
    Så är livet ute på landsbyggden en septemberdag.
    Stor Lycka till Kram Marica det kommer va en trevlig utbildning/MH

  2. Håller alla tummar och tår för att det ska gå bra – vilket jag är helt övertygad om att det kommer att göra. Vet precis vilken känsla du har i kroppen – tog första stegen mot nya livet (via skolbänken) i förra veckan. Sjukt inspirerande!!

Lämna ett svar