Lite krasslig men yttterst inspirerad

Tjolahej!

Hoppas ni mår bra. Jag har dragit på mig nåt halsvirus. Trött, frusen och hängig är jag också men det råder vi bot på med te och en rejäl klick honung. Ja visst ja, har ju ingen honung. Då får jag väl skippa det. Här kommer en bildbonansa från dagen.


Är superduperinpirerad!

Vill dock fort som attan sätta alla idéer i verket på min koloni. Jobbigt att bara ha helger till sitt förfogande för detta. 

Längtar tills Hvilans gårdsbutik är öppen för då ska jag köpa en speciell vattenväxt jag vill ha.

Visar vad jag tänkt ha de sen. 

Känner att jag svamlar strunt nu utan mening eller sammanhang så jag avrundar och säger god natt.

Sov gott. 

You may also like

2 kommentarer

  1. Alltid lika fina foton när man tittar in i din värld, efter frukost är det din blogg som gäller för mig som också älskar all växtlighet. Myrten har jag provat ha många gånger men icke min tur med det. Tänk förr så hade man i alla fall på gårdaran stora myrten för att klippa till krona när dottern skulle gifta sig. Man blir så inspirerad av foton, det man känner att ja men det kan man väl inte använda ett rostigt fat då sätter man taklök i. Tradigt för dig med halsont, hoppas det ger sig och absolut honung dricker jag två gånger om dan, så gott.
    Kram och Krya dig/MH

Lämna ett svar