Återbruk & tbt 

Hej på er och återigen ursäkta att det inte kom någon rapport igår…

Det var nämligen Mathildas tur att bli magsjuk och jag är själv helt slut i kroppen efter alla dagars slit med stugan. Men oj bad fint det blir.

Igår lagade jag ett bord som jag hittade i trädgården…

Allt går med lim, spik & sisu. Sen slarvmålade jag allt och använde mig av en gammal schablon jag målade mycket med förr…en riktig tbt möbel alltså i bästa shabby chicstil. Kan jag inte ta mig till Frankrike får la France komma till Moi ?

Här är en liten titt inne i stugan. Vi har gått all in på pluttinutttemat. Ni vet sånt man inte riktigt kan ha hemma men som gör sig så underbart i en liten romantisk stuga. 

Som ni ser har jag sovit här i natt…kunde inte låta bli. Så nu sitter jag med min första gasolbryggda kaffe på verandan och kontemplerar. Tyvärr ska det regna idag så det blir att röja upp det sista ute i trädgården innan störtskuren. Vi ses senare. Kram kram.

You may also like

3 kommentarer

  1. Så mysigt ni har det, förstår att du känner frid i själ och hjärta, att äntligen efter mycket längtan så fanns lilla stugan, och där stod ditt namn.
    Stackars Mathilda det är så obehagligt med magsjuka, krya på dottern din.
    Så fint bordet blev, ådran i dig att måla rinner aldrig ur.
    Önskar dig och alla andra en fin Midsommar.
    Kram/MH

Lämna ett svar