I målartagen

Då fortsätter vi kika på mitt lilla hus…

Idag har jag målat två sidor av huset och det kommer bli så galet fint alltså. När jag ändå var igång tog jag bort det fula verandastaketet. Ska ta bort sidorna också som bara får det att se ut som en himla bastu. Dessutom är verandan så opraktiskt liten så den ska byggas ut tänkte jag.  Kommer bli kalasbra då solen går ner på framsidan. Mys liksom.

Imorgon ska fönster, dörr och knutar samt vindskivor målas vitt. Och givetvis de sista sidorna. Allt brunt ska bort och bli en nyans av grått ?

Förhoppningsvis är den usla blåsten borta som gjorde mig både pipig, iskall och fördärvade min fina klätterros idag. Den största finaste grenen med flest knoppar bröts givetvis av i stormen. Denna vår har varit kopiöst kall och blåsig. Jag hatar blåst…

Nä, nu måste jag sova. Stella sover borta för första gången på snart ett år…nervös och lite orolig men hon har det bra då jag pratade precis med henne. 

Hur som…god natt på er. Imorgon blir det mer titt på stugan. Puss

You may also like

4 kommentarer

 1. Åh Marica vad roligt med kollo, som mina svärföräldrar säger! Ska bli spännande att se före o efterbilder, vet att du kommer att göra det så mysigt!
  Själv håller jag på att måla om en gammal brun hammock. Med vit färg, nya dynor o tak går det inte att se att det är samma, målarfärg är bra. ?
  Kul för Stella med övernattning. Min Lisa som ändå är 15 men som du vet dragits med än det ena i än det andra mår nu så himla bra! Hon är sedan i söndags på gotland på konfirmationsläger kommer hem torsdag kväll. Jättestort både för henne o oss då hon inte varit borta mer än en natt innan. De har fullt upp o hon har jätteroligt! ?
  Lycka till med lilla stugan o hoppas att ni får en härlig sommar!
  Massor med kramar! ❤❤❤

 2. Oj va du är snabb på och måla lilla stugan, grått är flått. En sån fin känsla när man gör nåt åt sig själva och vet att här kommer jag trivas. En till som ogillar blåsten, men det gör säkert någon nytta, precis som det mesta skapat av naturen själv.
  Sen när du är färdig med detaljerna och målning och du ska mysa till det med krukor av kanske lavendel och andra härliga blomster, du kommer ha en oas och paradiset på jorden i din stuga.
  Måla på och fixa och dona, lycka till.
  Kram/MH

Lämna ett svar