God fredag

Dra mig baklänges va! Ett tredje inlägg på en och samma dag. Nästan som förr i tiden. Men nu råkar det vara så att jag har fått inspirationen tillbaka och då är det lika bra att köra, eller hur. Här kommer ett stycke nymålat vardagsrumsbord!

Nu är dessutom helgbuketten inhandlad och det blev ett fång klassiska rosor som jag ställde tätt i min fina cylindervas från PB Home.

Det artar sig om jag får tycka något. Just nu är jag verkligen inne i en lyxfas a la art deco som jag alltid varig svag för. Gillar förvisso många olika stilar men nu vill jag leka Montazami en stund. 

Snart är mitt sovrum klart också. Väntar bara på sänggaveln som tycks dröja…mer att vänta alltså.

Nu ska vi äta torskrygg som jag tillagat. Är faktiskt rätt grym på fisk.

Kram på er och ha en skön fredag ❤️

You may also like

5 kommentarer

  1. Superfint soffbord!!! Så himla fint i övrigt. Lägenheten ser så fin och ombonad ut. HÄRLIGT! Hoppas du, ni ska stormtrivas där. Skönt att det ordnade sig med den, så glad för din skull!
    Ha en trevlig fortsatt helg!
    Kram kram

  2. Åh vad fint du har det och vad härligt att läsa att allt känns bättre! Ha nu en riktigt skön helg, det ska jag ha… Inget planerat utan bara slappa o gå o småplocka lite både inne o ute. Skönt!
    Massor med kramar till dig!

  3. Kära Du !! Härligt att läsa att du är på väg tillbaka i glädje o inspiration. Så fint soffbordet blev, va tveksam när du skrev att du skulle måla det, men de blev ju så jättebra !!! Önskar verkligen att det går på rätt håll för dej nu o att du kan njuta av ditt nya boende o också finna ro till att göra det du verkligen vill o inspireras av. Livet är inte alltid så lätt, är imponerad över din styrka !! Kram Ninni

Lämna ett svar