Amerikansk östkust möter svensk västkust

Då ska ni få hänga med till ett av mina absoluta favorithotell i Sverige som jag fick förmånen att besöka igen, denna gång tillsammans med sköna Rebecca som sällskap och duktig fotograf.

I ett härligt samarbete med Falkenbergs Strandbad fick vi avnjuta ett lyxigt  dygn av amerikansk östkust på Sveriges västkustriviera och vackra Skrea strand.dsc06060

DSC06056

dsc06057

Den magnifika Dallastrappan i entrén har fått en skön grön uppdatering med trendigt djungelmönstrat som harmonierar fint med den övriga koloniala stilen som går som en röd tråd genom hela hotellet parallellt med typisk amerikansk Hamptonslyx.

Vårt rum som vätte mot den fantastiska havsutsikten! Hade inte tackat nej till adressändring hit 😉

Att maten på FSB är fantastisk är nästintill en underdrift.  Älskar man fisk & skaldjur som jag har man kommit rätt. Kammusslorna hade jag kunnat äta sju dagar i veckan!

Frukostmänniskor blir heller inte besvikna! Här finns allt och t om nystekta pannkakor-glutenfria dessutom. Stort plus för den goda servicen och mycket trevlig personal.

Hela hotellet andas lugn & ro och man blir skönt avslappnad trots att det alltid är mycket gäster på denna populära resort. Mätta och belåtna begav vi oss till spaavdelningen men det tar vi i nästa inlägg.

På återseende.

 

You may also like

Lämna ett svar