Är sommaren slut nu?

Hej hej…

Nån mer än jag som känner att det är typ höst nu? Deppigt.

Imorgon börjar skolan på riktigt för liten Stella som är både nervös och förväntansfull. Mamman är också nervös. Trots att jag gjort detta två gånger tidigare. 

Hade ändå velat fått några veckor sol & värme  till. Känner mig lite snuvad på sommaren i synnerhet efter det kaos som skapades för en månad sen. Allt ställdes på ända och har satt mig i en ny situation att tackla. Känner mig än mer utschasad då jag egentligen aldrig får sova ut eller ha en liten stund för mig själv. Livet som ensamstående heltidsmamma helt enkelt. 


Lever fortfarande på våra dagar i Kåseberga på båten. Till helgen får jag kanske segla med bror från Smygehamn vidare mot Limhamn. Hade varit gott för jag behöver ett break från land och de illvilliga som gnisslar tänder när det flyter på och ler i mjugg så fort något går snett. 

Vad är det förresten med människor som ALDRIG kan se när de gjort något som är helt åt fanders utan fortsätter att skylla ifrån sig och bortförklara sitt beteende? 

Jag har fått lära mig att stå mitt kast och ta konsekvenserna för mina misstag. Och det har varit en hel del ska gudarna veta. Många konsekvenser med andra ord. 

Nä nu ska jag dejta herr Blund. Imorgon är en stor dag för fröken Silverhamn. 

Kram på er allihop.

You may also like

2 kommentarer

  1. Nej Marica det är fortfarande sommar, i alla fall sensommar. Här kommer många fina dagar framåt med solsken och du vet augustiljuset det som är så sagolikt. Sitter vid mitt fönster skriver några rader till dig och utanför på fältet vajar mina solrosor så där i takt med bilarnas fart. Inte kosntigt liten Stella känner sig ”pirrig” det har vi alla gjort när det är nåt nytt, och det är stort att börja skolan, känns som ett nytt liv.
    Kåseberga är underbart, var där i tidig sommar och fotade lite, tänkte när turisttiden är över ta en stund och sätta mig och njuta av friheten och havet och måsarnas skriande, det är balsam för själen.

    Grattis till fösta klass Stella det kommer bli kul, läsa och skriva dagen lång räkna på tavlan gång på gång, är ju en låt som heter så, men nu är det kankse inte så att barnen skriver på tavlan utan på plattan och datorn, ja just det en ny tid, haha.

    Pssst när hösten dyker ner kommer även den bli ljuvlig, tända ljus en go kopp te och mys med en filt. Vi reder det mesta.

    Kram/MH

Lämna ett svar