Före/efter

Hej på dej Måndag du femtonde augusti!

Ny vecka bevisligen och nya tag som ska tas. Ska erkännas att det är skönt med kväll efter dagens arbetsbördor. 

Idag började Stella nytt fritids vilket var nervöst för henne. Lilla gumman. Men som jag  misstänkte hade hon redan fått fyra nya vänner och var glad som en lärka när jag mötte henne utanför vårt nya hem. Fick nämligen visa lägenheten för henne idag så hon kunde få se sitt nya egna rum. Överlycklig är inte tillräckligt starkt ordval för att beskriva hennes eufori över att äntligen få ett eget rum efter ett halvårs delande med mig…

Köpte ett skåp till henne härom dagen…nu är det målat och klart. Första möbeln jag pimpat på evigheter sen jag lade ner min butik. Saknar den. Stella sa häromveckan: Mamma, kan du inte börja jobba med din butik igen…

Hade varit fantastiskt.

Ett lagom stort projekt att mjukstarta med. Nu fick jg blodad tand igen och vill bara fortsätta. 

Så här såg furuhistorian ut innan den blekrosa förvandlingen.

Ska visa mina andra fynd jag gjort på blocket sista tiden så fort jag flyttat in i mitt nya bo. Kan det inte bli Måndag den 22/8 nu!!!

Nu ska jag förtära en ytterst delikat omelett med brieost och texmexsås. Filibaba.

Kram ❤️

You may also like

7 kommentarer

  1. Jättefint skåp precis ett sånt jag letat efter i månader….får nog börja kolla blocket! Lilla Stella, barn är oftast så okomplicerade och finner sig i situationen. Och som MH skriver du är så värdefull för dina barn!! Tillsammans klarar ni allt! Kram.

  2. Så vackert skåp förstår att Stella kommer gilla sitt nya rum. Marica du är en konstnärsjäl,hoppas du får glädje av din kreativitet snart igen. Du kommer få det mysigt i din nya lya.
    Kämpa på du reder allt, och sen är det du som har vinsten i din hand, glöm inte bort hur värdefull du är för dina barn, utan dig så hade det inte varit lika lätt förstår jag.

    Kram och solsken/MH

Lämna ett svar