Kastar loss

Hej där första Augusti.

Vaknade helt oförhappandes i Kåseberga hamn imorse då jag & liten fick låna brors fina träskuta över natten. Vaggades bokstavligen till sömns och väcktes av skvalp, måskskrik och strålande solsken. Inte helt fel sätt att inleda semestern på.

Idag har vi varit på en av mina favoritstränder i Skåne, Sandhammaren. Älskar man inte bara milsvida sanddyner med kritvit sand?

Väl tillbaka till Kåseberga, då Stella tyckte båtlivet var så mysigt att vi återvände, gick vi såklart upp till Ale stenar och fikade efter en vidunderligt god ”fish ’n chips” nere vid rökeriet. Nu sitter vi i båten och väntar på bror som ska sova här ikväll innan vi kastar loss imorgon bitti. 

Skönt att få tänka på annat då det maler i huvudet rätt duktigt just nu.

Hoppas ni har det fint var ni än är. Tack för alla fina tankar ni skickar. De vilar gott i mitt bröst. 

Kram ❤️

You may also like

3 kommentarer

  1. Hej!
    Härligt att ni kan njuta av ledighet och sommarsverige :). (Där var ju jag när jag va i skåne för några veckor sedan innan jag började jobba….glad att jag har ett jobb..men sommarsverige när det är som bäst…ååååh! Åt laxen med potatissallad där….mkt god! :). Faschinerande stora måsar där med…enorma! :).)
    Fortsätt njut och andas…tiden läker sår som det heter..även om de rivs upp om och om …men tillslut så behöver man inte plåster på längre…och huden blir tuffare på kuppen. Skickar dig plåster i form av cyberkramar och tankar 🙂

    //Maria

  2. Fantastiska foton du har i din blogg och underbara Kåseberga. Njut av livet Marica och hoppas allt kommer att lösa sig med dina bekymmer. Det finns en ny morgondag och den kommer säkert bli fin för er.

    Kram och fortsatt härlig semester./MH

Lämna ett svar