Segaste förkylningen

God Söndagförmiddag mina sköna bönor!

Har helgen varit fin? Jag ska inte klaga trots att förkylningen tycks kommit tillbaks efter avslutad penicillinkur. Hur kan det komma sig? Dricker ingefärashotsen gör jag varje morgon också… Någon sa att immunförsvaret sätts ner ytterligare av antibiotikan och det kan stämma. Tröttsamt är det hur som helst då jag ska börja jobba imorgon och måste vara fit for fight! 

   
 
Helgbuketten är uppdaterad med nya fräscha tulpaner i härlig karibisk rosa kulör som förstärker det exotiska med palmbladen som jag  inte minns namnet på. Blir pigg och glad av blommor.

Nu när jag oförhappandes fått min stora dotter boende på heltid hos mig här i lilla tvåan så har vi kommit fram till att två enkelsängar inte funkar i sovrummet så vi ska hämta sängramen till dubbelsängen. Blir rätt bökigt att härja med extra madrassen de dagarna vi är tre under samma tak. Hur som helst, detta är en temporär lösning tills allt är i fas. Det är ändå väldigt mysigt att bo trångt. Som Mathilda sa ; Vi kommer varandra mycket närmare nu…

Ska åka och packa lite till i huset nu då vi ska vara ute helt om en månad liksom…

Så vi ses sen. Ha en fin dag så länge.

❤️
   

You may also like

2 kommentarer

  1. Hej! Spännande med nytt jobb i morgon (Själv har jag tyvärr varit alldeles för mkt soffpotatis och deppig sen jag blev arbetslös…nedrans vad fort det går att bli sån…suck! Varit ute i härligt förvårväder och gått i 2,5 timme i dag i alla fall :).)
    Dumma förkylning då! (men…det kanske inte är så konstigt med allt du varit med om på senaste tiden). Ja man kan ju tydligen vara känsligare när man ätit pencilin. Har du provat Coldzyme? (Jag tycker det funkar jätte bra :).)
    Hoppas du haft en bra dag och är laddad inför i morgon. Själv ska jag försöka tänka positivt (igen) och hålla humöret uppe :).)

    1. Förstår faktiskt precis hur du känner det…en tung och jobbig känsla att tackla men som sagt, det väntar något annat och förmodligen ännu bättre bakom nästa hörn.
      TA tiden och försök klura att vad du verkligen vill göra. Skriv ner det! Visualisera det! Det kommer till dig förr eller senare och under tiden försök ha så roligt du kan.
      Kram på dig så länge!

Lämna ett svar