Min gröna oas

Hej från en våt fläck!

Jag tror bestämt att jag fick mitt livs första migränanfall igår för skallen bankade något vedervärdigt och värken strålade ner mot nacke och axlar. Det värsta var att den inte gav med sig förrän någon gång sent i natt. Har varit lite sliten idag alltså.Längtar tills temperaturen stigit såpass mycket att man kan sitta ute på min balkong utan att riskera blåskatarr. Har redan pimpat med mina olivträd som jag lyckats hålla liv i och de formklippta buxbomen som jag tycker ger så mycket klassisk charm och karaktär till vilken uteplats som helst.

Till sommaren ska jag ha massor av lavendel i krukor, hortensia, kryddväxter och kanske några hängamplar med jordgubbar. Kommer bli supermys att sitta och pimpla rosé här…

Ska bara hitta den optimala sisalmattan,gärna rund som kommer ge en varmare och mer ombonad känsla. Hade balkongen varit större hade jag lätt haft min hängmatta här…

Nu har jag lite annat på lördagsagendan så vi ses senare.

You may also like

2 kommentarer

  1. Blommor och all växtlighet är det bästa man kan ha, man blir pigg och glad av alla färger.
    Migrän är så jobbigt, jag fick det på ”äldre” dar, då blev jag rädd, började med aura, synstörningar och det varade en halvtimma, såg inte ett dugg med det ögat det satt i, tvi vale.

    Jag är så lycklig idag, i natt fick vi vårt sjätte barnbarn, fyra kilo kärlek så där, underbart kan du tro.

    Bilderna på dig i förra inlägget är så fina, du utstrålar den ärlighet som jag sagt från första gången jag träffade dig i din söta butik.

    Trevlig fortsättning på helgen. Kram/MH

Lämna ett svar