Vernissage på Contan

Hade ju en mycket trevlig afton på Hotell Continental i Tisdags då det bjöds in till vernissage i de vackra salongerna på Sveriges äldsta hotell.

I samarbete med Gallery M1 ställde rutinerade och oerhört begåvade Eva Olofsson ut sina suggestiva alster som lockade hela Ystads kulturelit att trotsa snökaoset och besöka utställningen.

Hotellet har, som jag skrivit om tidigare genomgått en smakfull förvandling sen ägarbytet för ett år sen. Den nya hotellchefen Jenny Nilsson har med sin stilsäkerhet verkligen lyckats skapa en snygg och modern atmosfär som matchar den ofantligt vackra & anrika hotellbyggnaden.

Bubblor och ostron! Här sparades det inte på lyxen minsann.

Aftonens huvudperson, den begåvade och ytterst trevliga Eva Olofsson som ställer ut sina alster på Hotell Continental till på Söndag.

Fagra barflickan Sofie stod till tjänst som alltid på Brasserie du Sud.

Kvällens mest komiska förevigande är utan tvekan denna ”smocka”. Hotellägaren Martin Jönsson i en visuell fight med champagnekungen Carl-Otto Ottergren.

Mina favoriter som jag genast fastnade för!

Älskar när konst andas något subtilt som man kanske inte registrerar vid en första anblick. Gå dit och se själva så förstår ni vad jag menar…

Hotellchefen Jenny Nilsson, Eva Olofsson & Martin Jönsson skålade efter en mycket lyckad utställning och jag tackade för mig för denna gång.

Den närmaste veckan kommer hotellet fortsätta sin förvandling då 20 rum ska renoveras i samma exklusiva stil som loungen och foajén. Jag fick ju förmånen att övernatta i ett av de nyrenoverade singelrummen i julas som jag ska visa i nästa inlägg.

Nu ska jag bedöva min smärta med lite rödtjut och hembakad glutenfri pizza.

Har inte hängett mig åt denna flottiga synd på ett år. Ska bli gött.

Ha en skön Torsdagkväll.

You may also like

Lämna ett svar