Hälsningar från en krympling

God morgon från Skåne. Eller, god och god den gör förbaskat ont.

Har vaknat varje gång jag ska vända mig i sängen vilket har varit en smärtsam historia. Börjar tro att jag faktiskt fått en fraktur på kotan för så ont ska det väl inte göra?

Hur som helst, jag får se hur det känns under dagen innan jag bokar tid hos någon hästdoktor som bara kommer ordinera ipren och vips så man 200 riksdaler fattigare…

Från det ena till det andra så måste vi sälja av större delar av vårt hem nu när en flytt till mindre inom kort blir verklighet.

Detta NK bord från 40-talet t ex. Kommer förmodligen hålla en stor loppis som vi körde förra året ute i verkstaden. Stor utrensning på gång alltså…

Ska till läkaren nu på förmiddagen och antagligen pröva ut en ny medicin för min ADHD. Lite blandade känslor då jag blev riktigt kass på Concertan som jag började ta förra året, och rasade i vikt, blev zombielik och stundtals suicid. Riktigt skrämmande bieffekter som jag inte är ensam om att ha upplevt.

Har som sagt varit kluven till att medicinera överhuvudtaget och verkligen försökt in i det längsta att med ändrad kost, livsföring och annat klara vardagen men känner att periodvis har jag större behov av någon form av strukturell hjälp som eventuellt medicinen kan fungera som.

Jag uppdaterar er senare hur det går. Nu ska jag dricka en kopp uppåttjack och sen bär det av in mot Ystad.

Ha en skön Torsdag så länge.

You may also like

4 kommentarer

  1. Stackars dig som gjorde dig illa, det lär nog kännas en vecka eller så innan du är rask igen. Hoppas det går bra hos läkaren, nä mediciner av olika slag är inte så trevligt, alltid ger de några biverkningar, ett ekorrhjul med andra ord.

    Känns alltid i hjärtat när man måste bryta upp och sälja av sitt bohag. Hoppas och tror det kommer bli bra i alla fall.

    Kram/MH

  2. En stor och varm kram från mig, kära Marica! Jag har förstått att du är i en riktig svacka och jag tänker på dig!
    Jag hoppas verkligen att du får rätsida på dina bekymmer och kommer ytterligare lite starkare ur detta.
    Du är en så fin människa, vacker och klok och det kan nog hjälpa dig lite nu i alla fall.
    Kram Anneli och hoppas att vi ses snart!

Lämna ett svar