Jag har slutat knarka

Vill härmed högtidligen deklarera att jag slutat med det vita knarket!

Från och med en vecka tillbaka har jag inlett ett totalt vitt socker & glutenförbud i min kost och jag känner redan att jag mår bättre.

Bakade dock en supergod  kokoschokladpaj igår helt utan gluten, ägg och vitt socker. Recept kommer samt fler tips på socker/glutenfria bakverk.

Idag fick jag min första zonterapibehandligSilvekliniken i Staffastorp hos Christina som utförde irisdiagnosen på mig. Det var en ond men ändå stundtals skön behandling när hon gick igenom mina problemområden. Dessutom fick jag laserbehandling på min ömma käke som beror på att jag spänner mig och gnisslar tänder på nätterna. Något, av flera saker som Christina kunde se i min iris. Fascinerande va!

Funkar det, undrar ni?

Ja, efter endast en behandling så har jag inte alls ont i käken. Zonterapin är nog dock för tidigt att uttala sig om men jag började frysa våldsamt direkt efter behandlingen och blev riktigt trött. Precis som det ska alltså då kroppen börjar ta itu med slaggprodukter som samlats i kroppen och kör ut skiten, berättade Christina.

Har fått en del naturpreparat som jag ska börja ta för både min sköldkörtel och andra obalanser i kroppen.

Kan även avslöja att jag börjat trappa ner på Concertan som jag anser är rena rävgiftet och INTE bra att käka då man har problem med sköldkörteln. Har jag klarat mig nästan fyrtio år utan ADHD knark ska jag nog fixa det i fyrtio till med ändrad kost och naturliga grejer…

Som sagt, ni ska få uppdateringar allteftersom.

Frågor på det?

You may also like

6 kommentarer

  1. Tycker det låter så intressant det du nu ska prova, nä vem vill ta skolmedicinen om man inte är nöd tvungen? kosten har stor betydelse, jag har skippat tamgrisen, äter det vilda men i måttliga mängder, sen fisk, kyckling, det mår min mage bättre av.

    Hör gärna fortsättningen med ditt ”nya” liv.

    Kram till dig/MH

Lämna ett svar