Quotes uppåt väggarna!

God Fredag gott folk!

I tider av influensor, depp och annat elände så muntras vi onekligen upp av ryggdunk och väl valda ord. Aldrig förr har väl ordspråk eller quotes varit så frekvent flödande på sociala medier, bloggar och framförallt väggar, land & rike runt.

Har alltid gillat små aforismer och visa ord som verkligen kan lyfta den där pissiga dagen och jag tycks inte vara ensam.

Väggord har varit nästan irriterande populärt i flera år nu men ett par klockrena meningar på rätt plats kan minsann lyfta vilket mediokert hörn som helst och nu är utbudet större än enkom Carpe Diem & Amor Vincit Omnia 🙂

För alla romantiker, vintage & shabby chic älskare som kanske sitter i en hyreslägenhet utan större lust att bekosta en svindyr omkakling finns här ett dekorativt och prisvärt sätt att pimpa sitt ordinära kakel med.

Många har hört av sig till mig genom åren och efterfrågat textschabloner etc. och redan då visste jag att det skulle bli en stor grej.

Nu har Paxlux.se massor av dekorer för väggar & möbler, dessutom till riktigt humana priser.

Själv överväger jag att beställa denna till min apokalyptfanatiska dotter 🙂

…fast den kanske ska hänga i trädgårsdskjulet, ha ha.

Mer väggdekorationsinspo hittar du här!

Okej mina vänner, nu kör vi Freeeedag!

You may also like

Lämna ett svar