FBF

Fredagsflashback!

Helt sinnesstört att vi varit hemma en månad nu. Solbrännan är long gone och mina lovehandles börjar sakta men säkert hitta tillbaka till min allt mer korpulenta midja, ha ha.

Dagsturen till Hong Island utanför Krabi var en riktig höjdpunkt på resan. Har nog aldrig sett så kristallklart vatten innan.

Resan kunde inte kommit lägligare då jag var fullständigt under isen och jag förstod nog inte förrän efter hemkomsten hur kasst jag mått innan. Stress är bevisligen livsfarligt har jag fått erfara och när du väl slagit i botten tar det bra lång tid att vända åter mot ytan.

Men jag är en bit på väg nu.

Medicinen (concerta) har till viss del hjälpt faktiskt och under vårkanten har jag erbjudits en utbildning för personer med ADHD som jag ser fram emot att delta i.

Många hörde av sig efter mitt inlägg om min diagnos med frågor och egna funderingar så jag tänkte att det kanske kunde vara på sin plats att ha en FAQ stund!

Vad säger ni?

Nu ska jag strax baka med man kära mor. Vad det blir får ni se sen.

Ses senare.

You may also like

8 kommentarer

  1. hej!
    Näe Marika, stress är inget roligt alls. Jag har själv varit utmattningsdeprimerad och va sjukskriven ett tag och betydligt bättre nu men dock inte bra. Det är så lätt att det kommer upp till ytan igen lixom. Stress är inge bra och det är alldeles för många som mår dåligt i dagens samhälle. Jag jobbade hårt hårt och körde slut på mig själv. Tips! Kolla in Mindfullness, det har hjälpt mig mycket. ”Carpe Diem” ..det finns faktiskt en mening med det…fånga ”stunden” tom. :). Magnesium är bra att ta oxå. (Läs på om det) Jag känner att det hjälper och när jag deppar kommer jag på att jag glömt ta magnesium och sen känns det bättre. Tydligen så är det svårt att se att man har underskott av det men det är tydligen mkt vanligt att man har underskott om man varit stressad och deppig en längre period. Zink är oxå bra. Man tycker att man klarar allt och kör på…men det är inge kul när det går för långt. (Vet dock inte hur vitaminerna påverkar ADHD?)
    Krya på dig oxå! Hoppas du och Stella är friska snart.
    Kram kram

  2. Åhhhh Thailand, alldeles alldeles underbart! Om du orkar skulle det vara väldigt kul att läsa om vilka olika boenden och öar ni var på och tankar om dom som tex standard, prisvärda osv.. kanske kan man få bra idéer inför framtiden! Med vänlig hälsning, Annelie

  3. Hej Marika Se det positiva i din diagnos människor med ADHD är ofta framgångsrika drive eget företag, det är du ett bra exempel på. Du har verkligen sinne för inredning och är kreativ.Kram Anne -Grethe

Lämna ett svar