Farväl Thailand

Go Fredag från mej!

Hade förberett ett långt inlägg igår innan jag satte mig på planet för att flyga hem till iskalla Norden! Men tekniken svek mig big time och mitt långa avskedstal till vår underbara semester försvann nånstans ut i kosmos. Kanske lika bra, ha ha…har tendens att bli aningen sentimental vid farväl.

(null)

Vår sista kväll unnade vi oss lite extra gott att äta och dricka.

(null)

(null)

En sista solnedgång samlades in i reseminnesbanken och aftonen till ära invigde jag min spetsklänning och semesterns första riktiga make up..

(null)

(null)

Till och med mannen fastnade på bild…

Det var såklart en sällsamt vacker gryning vi möttes av igår då vi åt vår sista frukost på stranden och tog några längder i poolen innan det bar iväg mot en 24 timmars resa från dörr till dörr. Med försenat flyg, krångel i de indiska luftrummen och därmed en oförutsedd bränsleförlust så var vi tvungna att mellanlanda i Riga för att tanka…Väl framme på Kastrup och tåg till Malmö var det givetvis förseningar där med. Trodde aldrig dagen skulle ta slut. Länge sen jag varit så trött & grinig. 🙂

Hemma igen i alla fall och har sovit åtminstone fem timmar. Dock är jag rätt sleten så jag ska nog slumra lite till. Ses senare mina vänner och ha en fantastiskt fin Fredag tills dess. Kram på er ❤️

You may also like

4 kommentarer

  1. Välkommen hem igen till det underbara Skåne. Idag klädd i vitt, haha. Trode vi skulle slippa snön ju, men det går nog snart bort igen, eller….

    Du är i alla fall nytankad med sol i sinnet och det är ju underbart.

    Må så gott/MH

Lämna ett svar