Sista bikinidagen…

Då var den kommen,den sista av dagar så ljuvliga…

Besynnerligt nog har dessa två veckor känts som oändligt mycket längre. Kanske för att vi inte åkt från A till B och sen stannat där 24-7 nonstop. Har trots allt sett lite av allt möjligt även om solstolen har dominerat 🙂

(null)

(null)

(null)

Stella fortsätter instruera mig i posande 🙂

Måste faktiskt få malla mig lite åt att senaste veckans dekandens på Lanta (bara friterat fett) nästan har runnit av mig nu på en diet av endast wokade grönsaker & massor av het chili. Första gången jag kan ha på mig denna Roxybikini då min ”hylla” har tendens att växa så fort jag tittar åt kolhydrater. Ha, ha & ha. Jag behöver motivationsfoton så att jag kan fortsätta på min inslagna sunda vana…

(null)

Snäckfynden här i Had Yao har varit fantastiska och jag har fått så mycket inspo som jag kommer ta med mig till annalkande vår & sommar. Älskar maritim inredning…

Nu ska jag pressa de sista timmarna som är kvar av semestern. Ses snart igen mina fina. Kram på er var ni än är ❤️

You may also like

6 kommentarer

  1. Åå, du får mig faktiskt att längta till Thailand lite! Precis hemkommen från Hawaii… Men det ser såå skönt ut!
    Hoppas att du inte blir helt chockad av vinterrusket i Sverige och att ni har laddat med en massa vitaminer och sol så att ni står emot januari/februaribacillerna!
    Kram till dig!

  2. Njut nu tills du åter kommer hem. Men det är gröna gräsmattor, men lite rå luft, klagar dock inte för vi har ingen snö. Säger jag som inte är en vintermänniska.

    Må så gott från Österlen/MH

Lämna ett svar