Trädgårdsdrömmar 2015

Det må vara mitten av Januari och jag må vara på andra sidan klotet men tankar och planer på trädgården där hemma finns alltid i mitt sinne…

IMG_5931.PNG

IMG_5930.PNG

IMG_5929.PNG

IMG_5933.PNG

IMG_5932.PNG

Foto: Tess Fine

Ett växthus står högt upp på my wishlist där jag kan ha ordning på alla krukor, spadar & andra planteringsattiraljer. I år vill jag sätta ännu en New Dawn ros under det andra fönstret vid min verkstad och så önskar jag mig en hortensiahäck.
Hoppas på att doftschersminen som jag planterade förra sommaren ska ta fart och att kanske min Finska ros som jag tog från mormors trädgård ska bli den där praktfulla busken som den är där hemma på landet i Tevaniemi.

Är någon av er lika trädgårdsnördiga som jag? Vad har ni för trädgårdsdrömmar?

Nu ska vi strax ta båten från Ao Nang till ny destination. På återseende mina vänner. ❤️

You may also like

2 kommentarer

  1. Åh, jag är precis lika nördig som du! Längtar som en galning att gå börja gräva och stöka i trädgården! Jag har snöat in på grönsaker och förra året byggde vi fyra stycken stora ’pallkragar’ där jag odlade potatis, ärtor, bönor, broccoli, vitkål, blomkål, grönkål, morötter, lök, vitlök och rödbetor. Har ett litet växthus men tyvärr saknar det många rutor och jag funderar mellan att köpa nya rutor eller köpa ett helt nytt lite större växthus så jag får plats med alla mina tomater och paprikor. Är också sugen att testa aubergine… Ja du hör! Har redan börjat beställa fröer och sättpotatis och längtar tom till att få rensa ogräs! Visst är det underbart med trädgård!

Lämna ett svar