Thai inspo & ny ort

Hej hej!

Idag lämnade vi fastlandet för båttur till Koh Lanta. Vi blev väl omhändertagna på Bliss resort och kan lätt rekommendera det hotellet för de som föredrar lugn…

IMG_6076.JPG

IMG_6077.JPG

Snygg detalj i receptionen som är superenkel att fixa själv med lister. Rummen var lika stilrent inredda och badrummet var nog det snyggaste jag sett i betong och stenar runt den upphöjda duschplattan.

IMG_6071.JPG

IMG_6074.JPG

Vid 9 imorse blev vi upphämtade av taxibussen som körde oss till hamnen för båtfärd till Saladan på Koh Lanta där vi intog denna ytterst goda papayasallad.

IMG_6081.JPG

Det är inte svårt att få aptit här då allt smakar fantastiskt gott. Vi är nu hur som helst framme i vår bungalow vid Khong Klong stranden som faktiskt är lite av en besvikelse vid lågvatten…stenigt är förnamnet 🙁 Jag som är en beachmänniska har rätt höga krav på hur la playa ska se ut 🙂

Nåväl, vi har tid att ta oss runt och utforska öns pärlor. Nu är jag hungrig igen så jag ska väl svira om till nåt annat än bikini och knalla ner till strandrestaurangen. Ha en fin Söndag var ni än är och kul att ni hör av er. Kram ❤️

You may also like

2 kommentarer

  1. Oroa dig inte för den stranden är underbar vid högvatten!! Finns mycket kul att snorkla efter i dom där reven och du kommer absolut att kunna parera mellan alla stenar sen när vattnet är högre.. Och det finns underbara restauranger på den stranden, Where Else är ett måste! Och även Kwans cookery uppe vid huvudgatan.. Åhhh som jag önskar att jag var där igen.. 🙂

Lämna ett svar