TÄVLA & VINN

Hej alla fina människor! Vad sägs om att inleda ”trettondaghelgen” med en TÄVLING?

IMG_5843.PNG

Att jag älskar musik är väl föga överraskande för er som känner mig. I samarbete med Sudio har jag nu en fabulöst fin tävling för alla som inte kan leva utan ljuva toner i öronen.
Förutom grymt ljud är Sudios hörlurar snyggt designade och en oumbärlig stilren accessoar. Nu kan även du bli stolt ägare till ett par Sudio hörlurar (värde 499.-)!

För att vara med och TÄVLA ska du svara på följande fråga:
Vilken världsartist inspirerade till namnet Sudio?

Svaret hittar du i länken. Tävlingen pågår till Fredag. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. Lycka till!

You may also like

38 kommentarer

 1. Svar:Phil Collins !

  Ibland behöver denna mamma lugn och ro ,om jag då dessa lurar vinner så kanske jag kan få lyssna på ljuv musik och ändå vara närvarande till varje kubik.
  Hoppas på turen och gärna Sudio luren 🙂
  Ha en fin fredagkväll !

 2. Det rätta svaret är ju ……Phil Collins! Hade varit perfekt att få vinna eftersom mina stora hörlurar inköpta i Turkiet har gett upp och jag har en ”flestantalstegpåenvecka- utmaning” med en arbetskollega. Med detta tillbehör är saken biff, kommer bli många och långa promenader med dessa i öronen!

 3. Phil Collins.

  Vore underbart att få ett par nya då min älskade katt nyss trasslade in sig i sladden, blev rädd och sprang iväg och på något sätt lyckades spräcka ena öronsnäckan när den slog i golvet. Älskar att lyssna på musik och bra lurar är ju en förutsättning.

 4. Godmorgon Fredag 🙂
  Rätt svar: Phil Collins!

  Med två tonårsbarn i huset får jag ALDRIG, jag menar ALDRIG ha mina saker i fred. Mina två nya lurar är nu borta och ingen har lånat dem?? Så jaaaaa, jag vill jättegärna vinna ett par snygga, vita lurar som jag sen tänker LÅSA in:)

  kram och Happy Friday!

 5. 1. Phil Collins!

  2. Vågar knappt säga det, men jag har aldrig ägt några hörlurar, får gömma mig bakom skämskudden! Men nu har jag fått överta maken avlagda, moderna mobil, har tidigare bara haft en mobil som man bara kunde ringa med och skicka sms, måste vara äldsta årgången! Älskar ju musik, så det skulle vara helt fantastiskt roligt att få vinna det här fina hörlurarna och kunna lyssna på musik direkt i öronen! Och få känna mig som en modern kvinna som följer med tiden! (Nää, jag är inte född på stenåldern, men nästan…)

 6. Allt är inte guld som glimmar, men dessa lurar sätter definitiv guldkant på tillvaron.
  Phil Collins är artisten och som jag gärna lyssnar på om jag får bäst ljud i öronen.

 7. Svaret är Phil Collins
  Skulle såå gärna vilja vinna dessa underbara lurar, har lovat mig själv att börja träna och det skulle vara underbart att kunna lyssna på lite peppande musik under tiden.

 8. SV: Det självklara svaret är Phil Collins.
  Åh nu håller jag tummarna så mina öron kanske slipper få ont för att jag kräver musik. Ett av de få hörlurar/in ears som inte skaversönder mina små öron!

Lämna ett svar