Skön hårvård

Sent förmidaggshej från mej då, har ni det bra?

Blir lite förvirrad av dagarna och visste inte riktigt vilken dag det var när jag vaknade. Tydligen är det Torsdag i alla fall och det står fjärde december i kalendern.

Helt sjukt. Snart är jag ett år närmre 40 och 2 kilo närmare målvikten 😉

Tack Björn & kvarg!

Tack vare den fina goodiebagen vi fick av Hannah så står nu dessa lyxiga hårvårdsprodukter från Living Proof i badrummet jämte krämer från Lumene.

Håret tvättar jag inte så ofta då det sliter mycket på stråna, hörde t om av en frisör att man skulle tvätta högst en gång i veckan! Fast det fixar inte jag, otvättat fettigt hår är verkligen det ofräschaste som finns.

Ska bli intressant att erfara om detta schampo är bättre än andra.

Har någon testat?

Fick även sköna produkter från Yves Rocher. Min fina top jag fick ska jag deklarera och högtidligt rapportera om senare. Blev alltså väldigt bortskämd förra Torsdagen och nu vill jag dela med mig till er.

Tänkte tävla ut lite olika vinster till er fram till Nyår. Vad sägs om det mitt herrskap?

Nu ska jag dricka en kaffe till och sen bär det av mot le boutiqe.

Hej så länge.

You may also like

Lämna ett svar