Sveriges coolaste?

Alltså hallå, vilket enastående magiskt ställe jag besökte i Göteborg efter Gudrun Sjödén eventet. Har aldrig tappat hakan så fullständigt som jag gjorde när jag klev innanför dörrarna på Dorsia  en fantastisk gömd oas mitt i hjärtat av Götet.

Redan på utsidan förstod jag att något alldeles extra väntade. Hade bokstavligen gåshud från det att jag steg in i den förtrollande vackra foajén.

Som att kastas in i en Baz Luhrman film där Marie Antoinette & Liberace spelar huvudrollerna. Allt komponerat med ljuvlig musik av Edit Piaf. Underbart!

Möblerna är tillverkade i Spanien och klädda i Designers Guildtyger.

Restaurangen badar i ljuset från det magnifika glastaket och ger en extra dimension till detta vackra rum.

Utsikt över restaurangdelen från ovanvåningen.

En trappa upp är stilen från den så kallade Belle Epoque eran och man kan nästan känna den parfymtunga luften och höra absintglasen klirra.

Venus

Moulin Rouge?

Terassen var det självklara tillhållet en sommarkväll som denna men med så läckra ögonkarameller på varje kvadratmillimeter spelar det inte någon större roll var man sitter. Det bästa av allt är att du kan övernatta i en av de 37 unikt inredda rummen.

Madre mia,jag bara måste få bo här en natt eller två!

Åter till reality nu ska jag slänga i mig det sista kaffet och sen åka till verkstaden. Ha en skön start på Måndagen och fortsätt TÄVLA om fina priser från Gudrun Sjödén.

You may also like

1 kommentar

Lämna ett svar