Vinn mode från Gudrun Sjödén

Hallå!

Här kommer den utlovade Gudrun Sjödén tävlingen. Nu kan du vinna en afrikainspirerad jumper, scarf & miljökasse från 2014 års kollektion. Inte dumt va?

Härlig gråblå jumper med elefanttryck & scarf i matchande kulörer, självklart i ekologisk bomull. (Värde ca 700.-)

Samt en söt miljökasse med hönor.

För att vinna ska du helt enkelt tala om varför just du vill ha dessa Gudrun Sjödén attiraljer.

Tävlingen pågår till nästa Onsdag då jag väljer en vinnare.

(Ev vinstskatt betalas av vinnaren.)

Lycka till!

You may also like

12 kommentarer

 1. Jag har letat efter en snygg tygkasse hur länge som helst men har ännu inte hittat den rätta, vinner jag denna kan jag med gott samvete gå och handla då jag slipper packa i en ny plastpåse varje gång. Jumpern är to die for, och något jag hade burit med lycka på jobbet.

 2. Tänk att få möta hösten i ny fin tröja, håret uppsatt med hjälp av en fin scarf och väska full av värmeljus. Då skulle hösten förbytas till värme och leendet skulle sitta kvar hela vintern 🙂

 3. Har aldrig förr hört talas om Gudrun, och skulle vara roligt att testa ett av hennes kvalitets kläder, och bäst av allt att vinna ett av hennes plagg, och jag tycker att ”jar är värt det”. tjabba

 4. Gudrun är en av de kvinnor som har drivkraften, hittat sin egna nisch, ofta är det mönster,färger hämtat från naturen. Hennes kläder är härliga i kvalité och man känner sig klädd både till vardags som fest.

  Elefanten är ett tryggt djur, ett intelligent sådant, den lunkar så där härligt som kanske vi människor allt emellanåt borde ta till oss i vår annars så jagade värld. Elefanten och jag hör ihop, men jag är dock inte lika grå, och går ju inte på fyra ben.

  Må så gott önskar jag ett barn av augustis sköna tid./MH från ett lite svalare Österlen.

 5. Jobbar på förskola med alla underbara barn. Dessa vore häftigt att ha på jobbet att jobba i. Sköna, praktiska och är säker på att barnen skulle tycka om dem. Kanske ett litet tema om elefanter? 😉

 6. Jag älskar ju Gudruns kläder, funktionella, roliga, snygga,
  bekväma, miljövänliga, ja listan kan göras lång!
  Handlade mycket från henne, men efter en arbetsplats-
  olycka med sjukpension som följd, så finns det inte längre
  råd, tyvärr! Har en tonårsdotter, och det är viktigare för
  mig att hon har kläder, än att jag har… Men lusläser varje
  katalog som dimper ner i brevlådan, fantiserar och drömmer
  om att en gång igen, få bära ngt plagg från Gudrun Sjödén!

 7. Jag vill vinna för att jag som blir 63 år den 8/8 vill ha det som födelsedagspresent (nog den enda jag får) och för att jag tycker jag är hennes målgrupp (äntligen)

 8. Hej Hopp!!

  Skulle jag vinna skulle jag ge det till min vän/sonens gudmor. Som genomgår sin andra bröstcancer behandling och hon behöver lite uppmuntran och jag vet att hon både älskar ekologiska kläder och Gudrun Sjödén.

Lämna ett svar