Kollofynd

Tjolahej!

Sommaren kom visst tillbaka. Härligt ju. Då passade det bra att göra några somriga fynd till kolonistugan.

Två överkast och matchande kuddar för 140 pickadoller är väl inte illa pinkat?!

Att de är så där härligt shabby chic sliskigt romantiska är bara underbart om du frågar mig. Passar liksom förträffligt till mitt she shed som jag medvetet låtit bli en rosafluffig oas att fly till när omvärlden propsar på med sin svartvita verklighet.

Hur leker livet annars då för er mina vänner? Berätta!

Jag väntar med iver på reportaget från mitt hem som snart ska publiceras. Säger till såklart. Sen kanske det finns en och annan trevlig tilldragelse att fira i sinom tid.

Håller tummar & tår.

Kramar ♥️

You may also like

4 kommentarer

  1. Vilket fint överkast helt i min smak så där romantiskt och man blir glad av det.
    Lika sobert och vackert som du har i din lägenhet så har du i din stuga en smak som verkligen gör mig glad. Jag är en älskare av färger som man kan leka med i sin stil så detta är så underbart och till på köpet ett riktigt kap.
    Låter spännande med ett reportage ser jag fram mot.
    Lycka till med livet Marica känns lite piggare tycker jag här från slätten.
    Kram/MH

Lämna ett svar