Endless summer

God Morgon Måndag!

Har precis vaknat efter en jobbigt varm natt med många uppvak. Förutom den kopiösa värmen så bestämde sig en enerverande fluga för att tvångslanda på min höft två hundra gånger. Detta är onekligen en av baksidorna på sommarhettan som tycks stanna. Vilken sommar alltså!

Jag orkar knappt åka ner till playan då jag tycker det är bekvämt att kunna svalka av sig med slangen på kolonin som alltid hinner bli solvarm till skillnad mot havet här nere som oftast är under 20 grader. Lite för kallt för mig.

Igår efter en ljuvlig quinoa sallad som Rebecca gjort fick hon en longboard lektion i gengäld. She was a quick learner ??

Jag måste göra något åt mina gråa slingor….börjar se skabbigt ut ha ha. Är inte helt redo att embraca mitt silvriga svall.

Har ni något bra tips på hur man kan blenda in någon ton utan att få en ful utväxt?

Idag får jag besök av min älskade vän Paulina och hennes små kottar som jag inte sett sen min examensfest.

Ha en finfin dag allihopa. På återseende.

Kram

You may also like

2 kommentarer

  1. Ja vilken sommar och för några månader bakåt skrev jag vilken vinter, vi fick detta av moder jord som tack för vi stod ut i vintras. Men det är torrt så lite regn skulle behövas eller rättare sagt mycket.
    Men just nu tröskas det över slätten så de vill ju inte ha, är vi någonsin nöjda tror du.
    Tycker ditt hår är jättefint, jag färgade mitt men för en tid sen slutade jag och har fått ett slingat i silver men å andra sidan är jag ju äldre än dig.
    Fortsatt fin sommar och vi njuter.
    Kram/MH

Lämna ett svar