S j u k

Hej….

Hoppas ni mår bra.

Jag är sjuk av trötthet. Blir utredning på detta. Återkommer med rapport.

Orkar inte ens göra något vettigt på min kolonidröm. Sjukt va.

Hoppas det finns någon bot mot denna sjukliga trötthet. ??

God helg på er allihop.

Kram

You may also like

9 kommentarer

 1. Fina , fina Marica du har inte hunnit hämta dig ännu, din kropp, ditt huvud har och är överbelastad, det är inte som att slå med ett trollspö så vips är du frisk, tänk så, lite bättre för varje dag ett steg framåt och så ska du se du hämtar dig.
  Trött kan man ju va när våren är här eller är det sommar, du har säkert hört vårtrötthet, men det är ju en annan sak. Du får kanske ta ett snack med dom i vita rockar och få kollat din sköldkörtel alltså de kan spöka till tusen.

  Krya dig och Kram/MH

 2. Du behöver stanna upp. Kör Mindfullness. 🙂 Tänk inte jag MÅSTE göra si och så. …du måste ingenting. Dvs du säger det säkert till dig själv i huvet..säg hellre jag ska, jag kan osv. Vila, vila…och andas..andas…andas…in ut. Kör inte på i 180 även fast du vill (och kan). Du MÅSTE däremot stanna upp och lyssna på kroppen…den säger dig något. Skickar massa, massa energi till dig. Kram kram

   1. Vassegod. Skadar inte att påminna ;). Ja…och jag vet oxå att det är svårt att stanna upp….men viktigtoch nödvändigt :). Hoppas du har haft en fin dag i sommarsverige :). Kram kram

   2. Vassegod. Skadar inte att påminna ;). Ja…och jag vet oxå att det är svårt att stanna upp….men viktigtoch nödvändigt :). Hoppas du har haft en fin dag i sommarsverige :). Kram kram

Lämna ett svar