Att tvingas relaxa

Då var det söndag. Vi har haft en rätt avkopplande helg. Herrgårdshäng, promenad, biljardrunda med avrundande bastu och poolmys är sammanfattningen kan man säga. Ena halvan av grabbarna grus ville inte figurera på bloggen varav suddigheten, tyckte dock att bilden var så fin att den får vara med. Stella fastnade inte heller på bild denna helg. Hon kan vara omöjlig att fota.Försökte få till en outfitbild och visa broderierna på mina bakfickor men det ser ut som nåt annat trams. Är i alla fall glad att jag kommer i dessa gamla jeans som har närmare 15 år på nacken.

Efter en mysig lördag så stupade jag fullkomligen i säng. Är som sagt så otroligt trött hela tiden. Det var välbehövligt att tvingas pausa i helgen och bara ta det lugnt.

Imorgon är det tillbaka till skolan. Hu. Har lite skolångest faktiskt. Nåja, sex veckor kvar. Nu kör vi.

Fin söndag på er. Valborg imorgon.

?

You may also like

3 kommentarer

  1. Men snygga kvinna!
    Du ser inte ut att vara en dag över 30 bast. Vad är hemligheten? Vad är det för mirakelkräm du använder som vi andra inte hört talas om?
    Ha en bra dag

  2. Jättefina foton jag som älskar vatten och träd och skog, det ger en sån harmoni i kropp och själ. Trött är jag också det är mycket den långa vintern som satt sina spår och det tar tid och hämta sig.
    Men nu ska vi väl kunna ha en längre period med sol och bad så småningom. Dock svalt över slätten denna valborg.
    Må så gott och Kram från mig/MH

Lämna ett svar