Trötter

Hej.

 

Ville bara höra av mig och deklarera dagens trötthet. Ha ha.

Hade svårt att somna igår. Vet inte varför. Kanske fullmåne på gång igen.

Hade gärna myst här istället. Dumma pollen. Måste vara det som gör mig trött. Eller?

Nä vi ses senare under dagen.

Kram

You may also like

2 kommentarer

  1. Hej Marica, har du läst boken medial läkning? Av Anthony William. Den finns på många bibliotek annars köpa på tex adlibris. Jag tror du skulle känna igen många av dina symptom av att läsa boken men framförallt hitta ett sätt att läka och bli av med pollenallergi, trötthet osv.
    Jag har fått enorma hälsovinster sedan jag började följa tipsen i boken, han har både blogg och facebooksida också. Men boken är nyckeln för att förstå bakomliggande orsaker till många symptom som inte sjukvården lyckas förklara.
    Kram till dig!

Lämna ett svar