Låååånghelg

Anar ni hur ofantligt skönt det är för fröken att få vara ledig i fyra dagar?!

Jag var så lycklig i Tosdagskväll när jag visste att jag skulle få sovmorgon dagen därpå. Fast tji fick jag då snön fortsatt att vräka ner vilket försett ploggubbarna med jobb. 04.45 väcktes jag av ett hiskeligt dånande utanför. Egentligen var klockan 03.45 vilket är än mer förskräckligt. Imorse slapp jag plogbilen men vaknade ändå löjligt tidigt. Vaaaaaarför???

Hittade denna ljuvliga sommarbild på Stella då hon modellade för en väns klädmärke. Underbara syrener och spirea blommade för fullt. Vågar man tro att det ska bli vår igen? Börjar kännas oroväckande.

Jag ska gå igenom alla svaren i tävlingen och sen välja ut tre vinnare. Så ha tålamod.

Önskar alla en skön lååånghelg.

Kram

You may also like

FME

4 kommentarer

 1. Vilken liten sötnos hon är. Jo det blir snart vår kommande vecka bjuder på ett antal plusgrader, så nu lever vi på hoppet som loppan att det stämmer.
  Ja du de där snöröjarna de har inte det så lätt men inget kul och bli väckt.
  Min postlåda är puts väck, tror den där snömannen skyfflat undan den och här är massor ute så den syns inte.
  Inte helt lätt att få ner en annan i marken tror det är hårt fruset.
  Posten får bli inställd, haha
  Kram/MH

   1. Det får du säkert en vacker dag ska du se, då kommer din själsfrände det tror jag i alla fall. Jag har min så jag får inga kärlekbrev men en plockad bukett med snödroppar har jag fått i förra veckan,det är väl kärlek så säg.
    Ätit lite gott nu och sen blir det lite avkoppling för en sliten kropp som min.
    Gjorde nåt gott och superenkelt du har säkert gjort det också. Delade tvättade potatis hällde på rapsolja och dill skjuts in i ugnen sen kan man ju salta om man vill, till det nåt ägg sallad och bröd eller vad man vill.
    Nåt gott jag måste tipsa om som vi hade till middag, rättikagratäng och jag hade torsk i denna gången, alltså en delikatess. Lite matnyttigt så här sen eftermiddag. Kram/MH

Lämna ett svar