När man drar kortaste strået…igen

Hej på er!

Då fick jag beskedet. Hade det lite på känn som vanligt men det är ändå så himla störigt.

Odlingsdrömmen gick i kras den här gången också men det var väl inte ”meningen”…

Bilder lånade från Pinterest.

Jag pratar om en odlingslott jag var och tittade på igen…Tycks alltid komma precis försent och bli snuvad på konfekten mitt framför nyllet.

Hade sådana visioner ska ni veta.

Men som sagt med handen på hjärtat så var inte denna heller helt hundra enligt mig. Den var i horribelt skick och skjulet som stod på tomten var mer en koja av hopspikade brädor så det hade antagligen varit på tok för mycket jobb innan man kunnat njuta av det.

Det kommer något mycket bättre! Det vet jag.

Men en liten klump i magen har jag haft sen jag fick beslutet…

Nä nu ska jag gaska upp mig och måla på en beställning så jag får helt enkelt önska er en fin dag så länge och på återseende.

bloggsignatur

You may also like

1 kommentar

  1. Kommer fler tillfällen, förstår du längtar till att påta i jorden, du som haft en sån mysig trädgård,men det är inte lönt att se bakåt, framåt så ska du se det kommer nåt bättre. För övrigt väldigt söta foton, som nån fotat så där så man drömmer sköna drömmar.
    Kram/MH

Lämna ett svar