Flytande lunch

Hej på er från ett regntungt Skåne!

Tillbaka på praktiken och har fått i uppgift att glesa tomater som nu finns att köpa i alla möjliga varianter. Finns det något godare än nyskördade solmogna tomater?

Jag intar en flytande lunch idag. Har insett att pluset på de fyllda fyrtio sätter sig på höfter & midja så nu drar jag åt svångremmen. Slut på chokladbollsfrosseriet med andra ord. 

Senare ska jag visa mer ifrån den mysiga rabarberfesten på Åbergs igår. Nu är strax lunchen slut så jag får avrunda. 

Ha en skön dag. Kram ❤

You may also like

4 kommentarer

  1. Har tänkt på att du pratar väldigt mycket om din kropp och har ångest över att gå upp i vikt.Du är ju supersmal så förstår inte riktigt varför..
    Vet ju själv att det inte är trevligt när jeansen inte passar mera.Men vissa byxor får helt enkelt kasseras om de är för trånga! Livet är till för att levas.
    Det är förmodligen bara du själv som märker en eventuell viktuppgång och du verkar vara alldeles för hård mot dig själv….
    Kram på dig.Du är fin!

  2. Va fräsig du är som matchar koppen med stövlarna, så klart ska man va snygg på jobbet. Håller med den där goda smaken från nyplocade tomater är mums.
    Ha, ha du är så kul med din kropp och midjemått. Undrar om du inte får putsa din spegel och verkligen inse att du är fin!Unna dig en chokladboll, du jobbar ju med kroppen varje dag och går mycket.
    Vi har haft frost i natt, men solen håller på och stiga upp nu och herr fasan har stått utanför mitt fönster, underbar fjäderskrud och jag hör han gal nu.
    Älskar djuren och naturen den är vacker och alldeles gratis att njuta av.

Lämna ett svar