Lyckad ramslöksjakt 

Hej på er!

Vet ni hur löjligt pipig jag varit de sista dagarna?! Grinig till tusen, halvdeppig och fruktansvärt le på den här blåsten som envisats med orkanstyrka så  jag inte längre har någon trevlig lampa kvar på balkongen. Den har blåst sönder. Då fattar ni vilken omfattning vi snackar om. 

Idag har dock dagen tagit en trevlig vändning. Först hade jag en väldigt givande stund med min väninna Betina innan jag plockade upp Mathilda för ännnu en dag ”ute i vår herres hage”. Vi körde upp till snogeholmssjön och mötte upp våra vänner Jeanette, Kate & Kajsa med sina småttingar som var ute på ramslöksjakt. Dock var skörden fattig och de kom mer eller mindre tomhänta tillbaka. Efter en mysig fikastund plockade vi i alla fall ett par kassar nässlor som det skulle bli soppa på. Dock ville jag erinra mig om att jag sett ett hav av ramslök på min andra lilla utflykt häromdagen så vi styrde kosan mot det gröna guldet och fick Jackpot! 

Inte nog med att jag lagat en middag på det jag plockat ute i vår vackra natur (nässelsoppa som ni får recept på sen) väl hemma hade jag fått ett paket fyllt av kärlek från min fina kusin. Hon brukar skicka små paket med böcker och annat skoj till oss. Älskar & saknar henne. 

En hur bra dag som helst alltså. Nu ska jag ägna mig åt min familj. 

Stor kram på er så länge. Imorgon är det äntligen Fredag. ??

You may also like

Lämna ett svar