Happy helg

Hej från mej!

Vabuari tycks fortsätta…

Vaknade med ett igenmurat öga, rött och så svullet att jag inte såg det undre ögonlocket. Antagligen någon irriterande inflammation som fått fäste. Ska ha gäster imorgon och även en av de fick avboka då influensan hälsat på där med. Är det ens lönt att boka in något mellan Januari-April? Rätt trött på dessa farsoter som härjar hejvilt numera. 

Jag ska nog sadla om…lite grann. 

Som det ser ut nu ska jag börja jobba inom gröna näringar. Något jag alltid drömt om och som blivit ännu starkare nu när jag inte längre har en egen trädgård att kräla runt i och en mylla att gräva ner nävarna i. ?

Men inrednings och målsriuppdragen kommer fortsätta parallellt än så länge. Måste få utlopp för den sortens kreativitet också.

Det kommer bli en spännande vår och sommar tror jag allt. 

God kväll på er. Ses imorgon ❤

You may also like

2 kommentarer

  1. Precis vad jag sagt till dig Marica du är en sådan person som kan mycket och växligthet har vi ju sett i din trädgård och i hemmet, så jag är den första att önska dig all lycka på den vägen!
    Det är mycket virus överallt, svårt att inte få nåt, men vi kämpar vidare och ser så mycket fram mot våren den är här även om det kan komma ett litet bakslag med snö. I går kväll var det tyst och stilla över slätten, jag var ute i trädgården med hunden,i horisonten började det skymma, vinden den spelade en tyst melodi och långt där borta nog minsan tror jag mig höra tofsvipan, någon mer kanske som hört den komma och spela? För mig har den en speciell känsla, vi pratade alltid om den min bror och jag och mitt smeknamn blev för honon just vipan.
    Varje vår när jag hör den går mina tankar till honom som jag saknar så otroligt, men samtidigt så kommer ju tofsvipan på besök.
    Fin helg till dig och alla andra som läser din trevliga blogg/MH

    1. Så fint minne du bär i hjärtat…förstår att saknaden måste vara svår stundtals. Hoppas våren kommer snart med buller å bång.

      Stor kram till dig ❤

Lämna ett svar