Egodag & bloppisdax

Hej på er mina vänner!

Idag har jag unnat mig något jag aldrig gör annars…jag har fått massage!

Har under ganska många år haft problem med värk i nacke och axlar, speciellt den vänstra som knakar som när du hoppar på ett paket knäckebröd. Sista veckan har jag helt plötsligt fått ont i svanken och korsryggen. Vill understryka att jag ALDRIG har ont i ryggen då jag alltid haft en hyfsat stark rygg. Sagt och gjort jag bokade en tid hos min vän Samuel Barbero som är känd för att knåda duktigt.

Med handen på hjärtat så har jag storbölat idag då han träffade de värsta knutorna. Inte av smärta som man skulle kunna tro utan helt sonika på grund av att alla spänningar släppte.  

Då han kunde konstatera att jag var fruktansvärt spänd efter år av inre stress med mera så tog massagen mer än en timme innan vissa muskelspänningar släppte. Dessutom har jag förmodligen en muskulär inflammation…på tidens att jag gick dit alltså.

När jag lämnade Life butiken där han har sin verksamhet var jag skakig i hela kroppen, frossa och blev så trött att jag somnade efter den varma duschen som jag blev rekommenderad. 

Nu har jag precis förtärt en god buffelmozarellasallad med ett supergott rödvin till och ska vila på soffan till en film. Allt efter Samuels ordination såklart.:)


Tänkte även klämma in en Bloppis mitt i allt då jag bestämt mig för att byta ut matstolarna. 

Sex stycken Henriksdalsstolar från Ikea med grå lång klädsel. Fyra vita korta klädslar och två långa kommer på köpet. Allt för 1500.-

Maila marica@silverhome.se vid intresse.

Kommer mera bloppisprylar men jag är så trött nu så jag får lämna för idag.

Ha en skön lillelördag.

Kram ❤️

You may also like

2 kommentarer

Lämna ett svar