Klassisk nyårsstart

Hej mina vänner!

Hade ni en fin afton igår? Jag hade en lugn hemmakväll med barnen som avrundades med besök från en vän som haft en tung förlust precis. Det blev en stillsam afton med djupa samtal varvat med spontandans och champagne…och så några obligatoriska selfies.

Köpte hattdekorationen i Las Palmas till både mig och Stella men i sedvanlig ordning ville hon varken bli kammad, tillfixad eller fotad med mig så jag fick fjanta framför kameran själv i min löjliga lilla hatt. Ha ha. 

Idag har jag gjort som majoriteten av Sveriges befolkning. Sovit länge, hasat runt i nattsärken tills för någon timme sen, gått en uppfriskande promenad och bänkat mig framför Ivanhoe med smaskiga rester från igår. Sen ska vi till mor och grilla. 

Ser så fram emot detta nya år. Tänk, snart nalkas en ny vår och en sommar med lust och fägring stor. Har en lista som jag ska dela med mig av nästa gång vi ses. Lite visdomsord på vägen som har underlättat för mig i min stress & ångesthantering och hjälpt mig att få bukt med negativ energi som gärna fastnar i oss.

Ha en skön första januari. 2017! Det blir bra det här.

Kram ❤️

You may also like

4 kommentarer

Lämna ett svar