Före/efter vitrinskåp & matgrupp

God Lördag!

Det här med före & efterbilder är fängslande eller hur. Allt som förvandlas till det bättre är så fascinerande att följa oavsett om det är att byta knoppar på en byrå eller en totalrenovering av ett hus.

Nu har jag ju pysslat med en matgrupp som är medelstor men förvandlingen är ändå total.

Jag är så nöjd.

img_0792img_0793img_0787 img_0788

Klassiska äppletstolar i ek och vitrinskåpet har fått samma svarta utförande och med snygg patinering för mer rustik charm. Sitsarna har givetvis fått ny linneklädsel som gifter sig snyggt med det svarta. Allt blir skönt harmoniskt när man bryter av med det shabbyvita bordet.

Så här såg vitrinskåpet ut innan.

img_0797

Och bordet som ni sett tidigare…

img_4205.jpg

img_4253.jpg img_0783

Det var det hela. Överväger att själv behålla stolarna som kommer passa grymt snyggt till mitt matbord men vi får se. Om någon vill köpa hela rasket så är jag inte omöjlig.

Det kommer flera stolar i så fall…

En liten stjärna här hemma har precis blivit väckt med uppvaktning och ett uppdrag. Sen ska vi iväg på ett litet äventyr och en efterlängtad repris.

Vi ses där…

Nu får ni ha en alldeles underbar dag och glöm inte TÄVLINGEN.

bloggsignatur

You may also like

4 kommentarer

  1. Vilket arbete du gör så fint det blir, har några liknande stolar efter min bror och där är en klase druvor på ryggen tycker dom är så fina. Jag gillar stolar av nån anledning och kollar gärna på loppisar, men nu är huset för fullt.
    Fin helg till er och ha det så mysigt.
    Kram/MH

Lämna ett svar