Utredning vs Inredning

Tjo la hej!

Allt bra denna Måndag?

Min kunde inte börja bättre med kaffe i lugn och ro, utan stress att lämna till skola eller några som helst inbokade möten idag. Så skönt att slippa. Räknade ut att jag hade mer än tio olika möten att springa emellan förra veckan. De flesta rör situationen som uppstod i somras vilket var jobbigt nog i sig. Att man dessutom ska behöva finna sig i att bli inkallad både här och där för att någon annan ställer till det är asjobbigt ska ni veta.

Utredningar är något som verkligen står mig upp i halsen nu…inredning är mycket trevligare. 😉

Jag har möblerat igen förresten.

img_0018img_0020img_0019img_0014

Flyttade min säng närmre dörren och placerade Stellas loftsäng innerst i rummet så att den delar av och blir ”min” ena vägg.

Kanske inte riktigt framkommer på bilderna men det blev såå mycket bättre. Stellas lilla lofthörna blev jättemysig och nu har vi bestämt att hennes bordsskiva ska väck så att det kan bli en riktigt cosy indiskinspirerad koja med mattor och multifärgadekuddar på golvet under loftet.

Ni får se sen.

Nu ska jag betala räkningar. Blä.

Hej då så länge.

You may also like

2 kommentarer

  1. Hej! Såå fint! Och jag måste få fråga var du köpt sprayfärgen till spegeln och vilken nyans? (jag antar att det är en ikea spegel som var svart från början?) färgen va såå fin! Lite mörkare guldig precis som jag vill ha! Supersnyggt!!

Lämna ett svar