Mänsklig värme 

Hej igen…

Vilken märklig dag detta blev då. Inleddes med att jag strax efter väckning av Stella fick konstaterat värk och lite feber och fick bli hemma. Aj aj, då jag skulle iväg på ett möte men fick avboka. Därefter väntade ett annat möte med Sebbes läkare. Snabbt lämna liten tös hos mormor och sen hämta bilen som visade sig ha fått en  besynnerlig punka under natten. Misstänkte genast sabotage!

Iväg och låna mormors bil och sen iväg till läkarmötet. Orostankarna malde och jag hann misstänkliggöra flera illvilliga häromkring. Väl tillbaka till bilen fick jag hjälp av just min stora son som med sin vän plockade av det punkterade hjulet och kunde bekräfta att det var uppsåtligt då flera knivhål hittades.

Alltså vem gör något sånt? Min första tanke var en gubbe som ilsket gapade på mig och Stella igår eftermiddag då vi sneddade genom ett hål i ett staket som i evigheter varit trasigt och som ”alla” använder som genväg.

Han var så himla aggressiv att jag genast kände att han skulle kunna hämnas om man kom på ”kant” med honom.  Förmodligen är jag aningen paranoid men jag fick en så olustig känsla när jag upptäckte punkan i förmiddags…

Hur som helst, allt löste sig när jag åkte till första bästa däckservice i stan och stapplade in moloken och lite vilsen. Fick direkt hjälp av en genomtrevlig karl som satte på ett begagnat men fullgott däck UTAN att ta betalt.

Blir man inte glad så säg? Får liksom tillbaka hoppet om mänskligheten på något sätt.

Okej scenbyte då!

img_9974

Har som sagt fått lite mer gjort där hemma och det börjar bli riktigt fint om någon undrar vad jag tycker.

Nu har kakeldekoren kommit upp längs spisväggen också och det blev superfint. Nu är det bara bänken och den vidriga fläkten som ska trollas med innan jag blir nöjd.

Kolla här hur vämjeligt det såg ut innan. Äcklig flottig fläkt i brunt och bajsbrunt och sliten laminatbänskiva trist komponerad med osensuellt vitt kakel…img_9966

img_9971

img_9972img_9973Det börjar ta sig. Om jag bara får fixat fläkten och snajdar till bänken så kommer köket bli som nytt.

Är förresten så glad för mina kryddor som jag delvis själv drivit upp. Införskaffade det söta kryddkrukssetet med tillhörande fröer på IKEA för ett tag sen och Koriandern har tagit sig superfint. De andra är fusk 🙂

Nä nu verkar veggielasagnen vara klar.

Blir en tidig middag idag. Ha en väldigt fin Onsdag så länge.

You may also like

2 kommentarer

  1. Usch det finns så mycket elaka och bittra människor i vår värld, dom vill vi hålla långt borta. Men som tur är finns det ännu fler som har ett gott hjärta och dom omfamnar vi med stor glädje.
    Mysigt du har det runt dig men så är du en konstnär och kan det där ut i fingerspetsarna.
    Idag är det regnigt, men vi har ju allt emellanåt dessa fantastiska dagar då solen är framme, och hur vackert är det inte i naturen nu då, löven de guldiga är så underbara.
    Stella är en riktig cooling,äpplet föll nog inte så långt från trädet.

    Ha en fin torsdag. Kram/MH

Lämna ett svar