Ohämmat mofferi

Hej hej.

Jag är mätt. Jag är faktiskt dömätt. Har haft ännu en ohämmad orgie i mat. Vadan detta?

Börjar bli jobbigt och ohållbart. Dumma höst. Dumma Sverige. Hade aldrig haft detta bekymmer om jag bott i ett jämntempererat klimat med solksken och värme större delen av året. Då hade jag lätt blivit RAW vegan. En sådan livsomställning är utesluten här där man fryser konstant 10 månader om året, om man inte lockas av att ekipera sig som en rysk torgkärring då det vill säga.

Mat, mat, mat…

Tänker inte på mycket annat än vad jag ska fylla truten med för tillfället. Skitjobbigt. Stella är mer än behjälplig i köket som ni ser ovan och kommer med idéer och synpunkter på vad som ska lagas. 

Det slog mig just att jag misstänker att min sköldkörtel är lite i olag igen. Förmodligen därför jag har fått en sån omåttlig aptit. Blir så emellanåt. Annars har jag ingen matlust alls.

Disträ är jag igen också. Ska råda bot på dessa åkommor med Ashwaganda och andra livsnödvändiga vitaminer som jag ska börja käka igen.  

Nu ska jag lägga mig. Var uppe 06.30 och joggade till affären för att köpa kaffe så jag är lite trött nu. Kram

❤️

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.