Familjen

…är samlad!

Äntligen har jag mina tre barn under ett och samma tak. Vi får tränga ihop oss på något sätt men det blir bra. Måste bara grunna på en bra interiör lösning för fyra personer.

Skåpet är borta och nu står där en ny emmafåtölj som ska in mitt sovrum. 

Smarta tips vad gäller compact living emottages mer än gärna. 

Nu ska vi äta min franska potatisgratäng. 

Kram 

You may also like

3 kommentarer

  1. Marica du är så mycket värd för familjen, som du satsat och gett allt, ger dig en stor guldstjärna.
    Må så va att i folks ögon som du säger stort fint hus, fin bil, toppenjobb, gärna husbil och gärna semester tre gånger om året, men nu är den springande frågan, med vilka pengar, jag vill inte säga att så är fallet för alla, men en hel del är icke ägda pengar utan lån och lån ovanpå lån, aj, aj bubblan kan när som helst spricka, en bankkrasch hur går det då med folken som sitter där i sina fina hus, kan de, orkar de byta ner sig, hur var det då med det där lyxlivet. Önskar dock inte att nåt sådant händer, jag är människan till jorden kommen och gläds men de som lyckas. Jag personligen tycker att kärlek till barnen är så mycket mer värt än pengar och status.
    Min mor var ju lantbrukarfru, alltid hemma jobbade med hushållet passade oss barn hon fanns där alltid. Far var ju ute på åkrarna och fanns där också, det för mig var så mycket mer värt än den där jackan eller vad den nu må va.
    Sen tror jag personligen som jag sagt innan att få allt man någonsin vill ha, vad har man då att längta efter?

    Må så gott du finaste vän och trevlig helg/MH

  2. Underbart det bästa vi har är våra barn, en gåva som man inte kan mäta. Idag är en annan tid mot förr, jag minns på gårdarna förr i tiden, ja förr och förr i alla fall mer än femtio år. Då hade de många barn de flesta på landet och gårdarna, men husen var oftast små, de levde nära varandra umgicks många timmar, tv var ju inte alltid så vanligt men de spelades brädspel läste böcker och satt och pratade. Av detta tror ju inte jag finns mycket kvar, var och en på sitt rum, telefonen har bytts ut mot de vanliga enkla umgängessnacket, var sitt rum det fanns inte på kartan. Nu är en annan tid, oftast på gårdaran hade man utdragssoffor med plats för två,tror inte det är så populärt idag inte. Men det finns säkert lösningar på det mesta, människan är uppfinningsrik, och du är ju en fena på det där med att finna lösningar.
    Var det lättare förr tror du? det var inte lika stora krav kanske, och vilket mått mäter vi livskvaliten.

    Kram och fin helg/MH

    1. Du har så rätt. Dock mäts tyvärr framgång och hur ”lyckad” du är i hur stort hus, fin bil och vilket jobb du har och därmed vad du kan erbjuda dina barn…en resonemang jag personligen tycker är helt åt fanders. Dock kommer jag inte ifrån känslan att vara mindre värd för att jag för stunden inte kan erbjuda allt jag vill.
      Kram ❤️

Lämna ett svar