Lojalitet sökes

Hej.

Det blir hattigt nu. Vet det. Svårt att få ihop allt som ensamstående. Vill bara att allt ska flyta på. Kan det inte få göra det? 


Håller på att försöka få nån form av ordning i hemmet men det går trögt med endast två armar och fjuttiga 24 timmar per dygn. Skulle behövt några armar och timmar till känner jag. 

Hur går det med kloningsförsöken?

Jag ska fota så fort jag fått lite mer färdigt för nu ser det bara rörigt ut överallt. Frustrerande för en adhdhjärna. Mycket frustrerande.

Jag ska mysa med dotter nu. Kram

❤️

You may also like

3 kommentarer

  1. Varför jäkta, ta det lugnt och få ordning på livet det är det absolut viktigaste för dig, för mig och för alla andra. Har hört en vis man säga det kommer en morgondag och om inte, så kan vi inte göra nåt åt det.
    Bloggen är ju ett sätt att leva i men det viktigaste livet är ju det verkliga, med din familj de som håller dig om hjärtat. Man ska ju ta tillvara på det så mycket som det går, för värdefullt för att slösa bort.
    Hoppas du kommer till ro i ditt nya hem, i din själ och ditt hjärta.

    Från mig, solsken och kram och en strålande helg/MH

  2. Kära Du !! Ta de med RO, TA EN SAK I TAGET…. Vad är det värsta som kan hända ??? Något jag ofta säger till min dotter som har bråttom, vill mycket o har tusen järn i elden och inte alltid mår så bra av det. Hoppas du kommer att trivas alldeles förträffligt i ditt nya hem, och vi väntar …… Ja vi väntar tålmodigt …..de är du som bestämmer när du kan o vill skriva, visa bilder. Än en gång, ta de med ro !!! Kram Ninni

Lämna ett svar