Trycker på STOPP

Det blev inget hej igår som planerat och det är knappt jag ens vågar yppa varför. För det börjar bli enformigt det här att ständigt uppdatera nya tragedier i mitt liv. Men igår inträffade ännu en tragisk incident som skakat om hela min familj. 

Jag orkar inte mer nu…


Orkar inte känna mer smärta för det gör redan för ont och har så gjort under många år. Det har varit en dans med djävulen

Som jag har nämnt innan så känner de flesta endast till toppen av isberget av allt som hänt. Men det är så mycket att det hade kunnat bli en hel bokserie i tegeltjockt format. Kommer skriva den boken en dag för jag tänker inte tiga mer. För min egen skull och för alla andra därute som lider i det tysta. 

Idag är jag därför hemma från jobb och ska ta hand om min lilla familj som behöver mig mer än någonsin.

❤️

You may also like

14 kommentarer

  1. Skickar en STOR kram! Hoppas solen skiner på dig i helgen och att du kan åka ner till stranden och få lite energi och glädje mitt i allt. (Va ju nere i dina trakter förra veckan och njöt av den skånska naturen, Österlen, Ystad,Skurup, havet och åkrarna blandade med blommor och ”landet”…hoppas du kan se dem med ett lugn som jag gjorde emellan allt det trista.) kram kram

  2. Fina Marica!
    Vet ju inte vad som hänt men jag hoppas verkligen att det vänder snart för dig du verkar ha haft nog med tråkigheter. Ta hand om din familj och framförallt dig själv! Skickar dig massor massor med varma tankar och styrkekramar.

  3. Marica min vän du har det inte så lätt, nu tycker jag dansen ska ta en annan vända allt till det positiva för dig och de dina. Om tankens kraft kan hjälpa dig så sänder jag den i denna stund och hoppas det känns lite bättre.

    Det sägs att man får så mycket man klarar av och du är en kämpe och stark.
    Ett helt fång med solroser till dig den fina härliga blomma genom datorn.

    Kram och hoppas det vänder/MH

  4. Älskade Marica! ❤️ tänker på dig. Livet är verkligen inte en dans på rosor och man får vara ledsen, arg och besviken! Ta hand om dig och familjen- det andra är oviktigt!
    Varma kramar från mig

Lämna ett svar